Termeni si conditii

Renuntare

S.C. Silver Stone Impex S.R.L.. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 si reinoita prin OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari.

S.C. Silver Stone Impex SRL nu va accepta returul de la persoanele care achiziționează produsele noastre în scopul revânzării acestora fara a deținute un contract în acest scop cu S.C. Silver Stone Impex SRL.

Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator.

S.C. Silver Stone Impex S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost facute cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site sau date privitoare la activitatea desfasurata de catre utilizatori pe acest site.

Inregistrarea ca membru, parola si responsabilitati

La inregistrarea contului dvs de client, veti fi solicitat sa va introduceti e-mailul dvs. si sa va alegeti o parola. Sunteti in totalitate responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea solicitate in formularul de inscriere. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea servicilor cu sau fara o notificare prealabila.

Limitarea raspunderii

Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare/redactare. Informatiile prezentate pe site va sunt oferite cu buna credinta, din surse considerate de incredere. Nu garantam ca informatiile sunt exacte, complete sau obiective.

Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.silver-stone.ro sunt disponibile in limita stocului. Preturile produselor prezentate pe www.silver-stone.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila si se actualizeaza zilnic.

Dispozitii finale

S.C. Silver Stone Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.silver-stone.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Informatii livrare

Expedierea comenzilor se vor face intre 1 si 3 zile lucratoare in functie de numarul de comenzi in desfasurare.

In cazul in care un client plaseaza o comanda iar apoi refuza primirea coletului de la curier (cu exceptia cazului in care coletul este deteriorat), Silver Stone Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a transmite Clientului o notificare de plata pentru valoarea livrarii comenzii, returului acesteia si oricaror alte costuri implicate de livrarea, ambalarea si pregatirea comenzii, ce pot fi dovedite de Firma cu documente (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, art.10, alin. a)). Clientul se obliga sa achite suma inscrisa in notificare in termen de 3 zile lucratoare. Dupa expirarea acestui termen, Firma va avea dreptul de a lua toate masurile legal disponibile pentru recuperarea creantei.

8 Comments to “ Termeni si conditii”

 1. Amalia says :Răspunde

  Pot sa primesc un produs prin posta si sa il platesc la ridicarea de la Posta unde va fi livrat?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Da este posibil daca selectati in comanda transport cu posta romana si plata la livrare.

 2. NICOLETA says :Răspunde

  Buna seara! am facut de curand o mica comanda si inca nu mi-e clar cum e cu plata? deaoarece nu aveam alta obtiune decat prin transfer bancar….dac tot ajunge prin posta nu pot plati ramburs la posta?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Plata se va face la primirea coletului.

 3. M says :Răspunde

  Buna ziua. Am facut o comanda pe 8 noiembrie 2019 dar nu am primit nici un raspuns. Nici telefonul nu raspunde. Voi mai primi comanda sau nu?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. In aceasta perioada si pana la sfarsitul luni decembrie comezile se vor procesa intro perioada mai mare deoarece numarul de comenzi este mai mare.. comanda dumneavoastra a fost expediata.

 4. Cerbu Monica says :Răspunde

  Buna ziua!
  Va rog sa imi spuneti daca produsele au certificat de garantie.
  Va multumesc!

  1. Silver Stone says :Răspunde

   Buna ziua. Produsele noastre sunt insotite de factura, certificat de garantie si conformitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.