Daca aveti o problema cu un produs care nu a fost rezolvat de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzari, ati putea fi capabil de a returna produsul la noi.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele lichide nu sunt returnabile.

4 Comments to “ Returnari”

 1. Barbuti Veronica says :Răspunde

  Setul cu zirconiu la 72 de lei vreau sa il returnez deoarece am crezut ca este cu pietre.. asa se vedea in poza. Voi cumpara altceva si imi scadeti valoarea din urmatoarea factura. Multumesc

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua
   Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Transportul returului se va platii de dumneavoastra.

 2. ioniceldaiana says :Răspunde

  Buna ziua ,am o problema cu un inel achizitionat de la dumneavoastra, in descriere spuneti ca inelul este din argint la fel si gravura de pe el(925) confirma ca este argint insa acesta inverzeste degetul ,ce pot face in aceasta situatie ? As dori altul care sa fie din argint 100% pt ca nu scrie undeva ca ar fi doar placat cu argint

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. In perioada 23.12.2017 – 02.01.2018 nu se lucreza. Inelul este din argint integral, nu suflat si este 925 la mie. urmatoarea puritate a argintului este este de 999 la mie dar din acesta puritate nu se fac bijuterii deoarece este destul de moale si se poate deteliora foarte repede. Daca inelul este suflat cu aur atunci se poate sa aveti o reactie adversa deoarece folosim aur de 9k cea ce inseamna ca are o puritate scazuta si contine foarte multe aliaje in compozitie. produsul se poate schimba daca nu este zgariat, deteliorat sau purtat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *