Daca aveti o problema cu un produs care nu a fost rezolvat de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzari, ati putea fi capabil de a returna produsul la noi.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele lichide nu sunt returnabile.

S.C. Silver Stone Impex S.R.L.. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 si reinoita prin OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari.

S.C. Silver Stone Impex SRL nu va accepta returul de la persoanele care achiziționează produsele noastre în scopul revânzării acestora fara a deținute un contract în acest scop cu S.C. Silver Stone Impex SRL.

Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator.

S.C. Silver Stone Impex S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost facute cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

19 Comments to “ Returnari”

 1. Barbuti Veronica says :Răspunde

  Setul cu zirconiu la 72 de lei vreau sa il returnez deoarece am crezut ca este cu pietre.. asa se vedea in poza. Voi cumpara altceva si imi scadeti valoarea din urmatoarea factura. Multumesc

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua
   Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Transportul returului se va platii de dumneavoastra.

 2. ioniceldaiana says :Răspunde

  Buna ziua ,am o problema cu un inel achizitionat de la dumneavoastra, in descriere spuneti ca inelul este din argint la fel si gravura de pe el(925) confirma ca este argint insa acesta inverzeste degetul ,ce pot face in aceasta situatie ? As dori altul care sa fie din argint 100% pt ca nu scrie undeva ca ar fi doar placat cu argint

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. In perioada 23.12.2017 – 02.01.2018 nu se lucreza. Inelul este din argint integral, nu suflat si este 925 la mie. urmatoarea puritate a argintului este este de 999 la mie dar din acesta puritate nu se fac bijuterii deoarece este destul de moale si se poate deteliora foarte repede. Daca inelul este suflat cu aur atunci se poate sa aveti o reactie adversa deoarece folosim aur de 9k cea ce inseamna ca are o puritate scazuta si contine foarte multe aliaje in compozitie. produsul se poate schimba daca nu este zgariat, deteliorat sau purtat.

 3. Georgeta says :Răspunde

  Buna seara,

  Produsele se expediaza cu certificat de garantie? Exista multe falsuri pe piata, metal comun vandut ca fiind argint (marcajul nu ofera neaparat garantie).

  Multumesc

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Produsele noastre vin insotite de factura, garantie si certificat de conformitate.

 4. Georgeta says :Răspunde

  Multumesc pentru raspuns.

 5. maribedeu says :Răspunde

  buna seara ,la produse aveti si certificat de conformitate?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Produsele vin insotite de factura , garantie si certificat de conformitate.

 6. Lia says :Răspunde

  buna ziua! se poate sa vin sa ridic personal o comanda?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Din păcate nu se poate ridica personal, comenzile se primesc prin curier.

 7. ONER PAULINA says :Răspunde

  BUNA ZIUA,UN INEL CU GARANTIE SI BON DE MARCAT CUMPARAT DE LA UNUL DIN PUNCTELE DVS,CUM SE POATE SCHIMBA RETURNA?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. La unul dintre punctele noastre, daca de la data cumpararii nu ai trecut 2 zile lucratoare.

 8. Mihaela says :Răspunde

  Buna ziua , am luat de la dumneavoastră 2 inele și o pereche cercei din argint un inel sa înnegrit verzit numai in 2 zile de la cumpărare îl poarta o fetița de 16 ani exclus ca a umblat cu soluții ceva de genu . L-am cumpărat pe 24:06:2020 și pe 27 era negru . Cum pot sa rezolv problema ?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Se poate curăța cu bicarbonat sau solutie de argint.

 9. Alina Udrea says :Răspunde

  Buna ziua ,
  Am o problema cu un inel achizitionat de la dumneavoastra.
  La fel ca și clienții de mai sus, in descriere spuneti ca inelul este din argint la fel stantat 925 însă, nu pare.
  O terminație din modelul cu scoică abalone a fost agățata în pulover usor și s-a îndoit putin.
  Mai bine îl lasam asa ca nu era atât de deranjant dar am încercat sa îl îndrept. În momentul când am vrut sa îndrept, a pocnit, interiorul fiind neobișnuit de alb și poros, pare alt material…
  Am mai avut inel de argint reglabil care a rezistat la f multe potriviri, nepocnind.

  Inelul este în garanția de 30 zile si de 2 săptămâni încerc sa dau de dumneavoastră..
  Nu răspundeți la mail.. La telefon…
  Azi suntem în 30 martie, mai am garanție pana pe 11 aprilie.
  As dori sa știu ce este de făcut, eu am cumpărat de la dumneavoastră o promisiune a unui inel din argint, asta scrie pe bon, nu scrie undeva ca ar fi doar placat cu argint, însă clar asta este situația.
  As dori altul care sa fie din argint 100% sau returnarea banilor.

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Toate obiectele noastre beneficiaza de garantie , garantia oferita de noi este atunci vand un produs comercializat de noi se dezlipeste la o lipitura sau alte motive care tin de fabricarea prosului. Garantia nu acopera daune produse de cumparator ( zgarieturi din purtare, deteliorarea produsului intentionat sau ruperea acestuia ). referitor la materialul din care sunt facute bijuteriile noastre, acesta este argint 925, nu suflate sau confectionate din alt material. Produsele sunt marcate cu stanta de marca 925 , aceasta find pusa de A.N.P.C , institutiea care are dreptul de a stanta metalele pretioase.

 10. Sirbu says :Răspunde

  Buna ziua, este a II-a oara, cand o dati in bara si dovediti sa sunteti foarte neseriosi. Perechea de cercei comandata trebuiau sa aiba piatra din zirconiu mov, cand colo este culoarea roz. Pe site-ul magazinului nu mai apare acel model, ce surpriza…am vrut sa revăd cercei, dar va dovediți a fi neserios ca sa nu spun altfel. Va rog sa nu imi trimiteți raspuns făcut automat…cu bla, bla, bla…

  1. Silver Stone says :Răspunde

   Buna ziua, in urma verificarilor modelul ales de dumneavoastra are piatra roz , asa cum este si in poza. Pentru acest model de cercei nu avem momentan pe stoc cu piatra mov. Produsul nu mai este diponibil pe stoc, din acest motiv el nu mai apare pe site. Produsele care nu mai sunt disponibile vor fii scoase de la vazare si nu vor mai aparea pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.