Livrarea comenzii tale va avea loc prin Fan Courier sau Posta Romana. Daca doresti sa afli ce curier iti va livra comanda, operatorii nostri iti vor oferi cu placere aceasta informatie.

Costul transportului este suportat de client dupa cum urmeaza:

Bucuresti

– FanCourier – 12 lei

Tara

-FanCourier – 15 lei

-Posta Romana – 15 lei

Expedierea comenzilor se vor face intre 1 si 3 zile lucratoare in functie de numarul de comenzi in desfasurare.

 

In cazul in care un client plaseaza o comanda iar apoi refuza primirea coletului de la curier (cu exceptia cazului in care coletul este deteriorat), Silver Stone Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a transmite Clientului o notificare de plata pentru valoarea livrarii comenzii, returului acesteia si oricaror alte costuri implicate de livrarea, ambalarea si pregatirea comenzii, ce pot fi dovedite de Firma cu documente (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, art.10, alin. a)). Clientul se obliga sa achite suma inscrisa in notificare in termen de 3 zile lucratoare. Dupa expirarea acestui termen, Firma va avea dreptul de a lua toate masurile legal disponibile pentru recuperarea creantei.

Iti multumim ca ai ales Silver Stone!

2 Comments to “ Informatii livrare”

 1. Livia says :Răspunde

  Puteti sa expediati colete si in strainatate si cat Costa?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua.
   Pentru coletel in afara tari, taxare se face dupa cum urmeaza:
   1. Transportul se face prin posta iar taxa este in jur 20 euro (aceasta poate fi mai mica sau mai mare in functie de tara )
   2. Produse comandate impreuna cu taxa detransport se vor plati prin transfer bancar in baza facturii emise de noi si dupa confirmarea platii se va expedia coletul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *