Livrarea comenzii tale va avea loc prin Fan Courier sau Posta Romana. Daca doresti sa afli ce curier iti va livra comanda, operatorii nostri iti vor oferi cu placere aceasta informatie.

Costul transportului este suportat de client dupa cum urmeaza:

Bucuresti

– FanCourier – 12 lei

Tara

-FanCourier – 15 lei

-Posta Romana – 15 lei

Expedierea comenzilor se vor face intre 1 si 3 zile lucratoare in functie de numarul de comenzi in desfasurare.

 

In cazul in care un client plaseaza o comanda iar apoi refuza primirea coletului de la curier (cu exceptia cazului in care coletul este deteriorat), Silver Stone Impex S.R.L. isi rezerva dreptul de a transmite Clientului o notificare de plata pentru valoarea livrarii comenzii, returului acesteia si oricaror alte costuri implicate de livrarea, ambalarea si pregatirea comenzii, ce pot fi dovedite de Firma cu documente (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, art.10, alin. a)). Clientul se obliga sa achite suma inscrisa in notificare in termen de 3 zile lucratoare. Dupa expirarea acestui termen, Firma va avea dreptul de a lua toate masurile legal disponibile pentru recuperarea creantei.

Iti multumim ca ai ales Silver Stone!

8 Comments to “ Informatii livrare”

 1. Livia says :Răspunde

  Puteti sa expediati colete si in strainatate si cat Costa?

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua.
   Pentru coletel in afara tari, taxare se face dupa cum urmeaza:
   1. Transportul se face prin posta iar taxa este in jur 20 euro (aceasta poate fi mai mica sau mai mare in functie de tara )
   2. Produse comandate impreuna cu taxa detransport se vor plati prin transfer bancar in baza facturii emise de noi si dupa confirmarea platii se va expedia coletul

 2. Claudia says :Răspunde

  buna ziua,pot sa beneficiez de garantie la bijuteriile din argint ?
  ce conditii aveti ?
  Multumesc

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   buna ziua. Binenteles ca beneficiati de garantie la produse.

 3. Neagu says :Răspunde

  Pt Bucuresti aveti transportul 12 lei .Deci eu am cerut comanda in bucuresti si imi cereți transport 15 lei ( prin curier) Deci cum este ……????

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Intr-adevar pretul transportului pentru Bucuresti este de 12 lei si asa va aparea si pe factura. In comanda va apare 15 lei deoarece site-ul nu face diferenta intre orase.

 4. doina says :Răspunde

  BUNA ziua ,sa inteleg ca daca eu fac comanda de o piesă mai ieftină decât achiziționarea unei piese,plătesc transportul mai mult decât piesă,dragii mei voi profitati de neștiința unor persoane,nu credeti ca exagerati cu 20 de euro transportului in afara țării? Eu am trimis din Germania prin DHL deutsche post un colet având greutatea de 2 kg in Romania si am platit 17 euro si voi pt un plic sau un coletul de 100 sau 200 de grame luati mai mult decât as da pe un produs,asta e abuz

  1. cutatoi daniel says :Răspunde

   Buna ziua. Din pacate acesta este pretul curierului cu asigurare, deoarece asiguram colteul pentru expeditiile externe. Intradevar pretul este destul de mare si stim ca in alte tari pretul transportului este ceva mai mic, dar pretul pentru transport nu il impunem noi ci transportatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *